ViberApp

Ние сме SMARTHOME SOFIA И СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР


Сега е XXI век и светът около нас се променя с невиждани темпове. Новите технологии прявят живота ни много по-удобен и лесен. 
Но нашите домове са същите, каквито бяха през XX век.

Повечето хора вече са чували за "умни къщи", но мислят, че това е много скъпо, много сложно и няма в България кой да ги поддържа и ремонтира... и грешат.

Технологията "умни къщи" вече е зряла, на повече от 15 години (за електрониката това са 7 поколения).

Позволете ни да Ви представим  фирма Smart Home Sofia. Тя е дъщерна фирма на Smart Home London


Какво Ви предлагаме:

1. Безопасност - англичаните казват: "my home is my castle"  моят дом е моята крепост.
Естествено, алармени системи и камери съществуват от миналият век, но ние предлагаме ново поколение техния, която позволява дистанционно управление, дистанционно наблюдение и интеграция с другите системи на имният дом.
За съжаление, колкото по-високо е нивото на сигурност, толкова по-висока е цената. Но ние считаме, че можем да Ви предложим наистина добро решение на доста приемива цена.

2. Отопление, климатизация и вентилция. Умният дом несъмнено е скъпо решение, но използването на интелигентни системи води до значителни икономии. Именно тези системн водят до най-сериозни икономии в дългосрочен план.

3. Умните електрически инсталации са в основата на съвременните технологии за пестене на енергия. Те продължават да работят при спиране на тока, използват енергия от слънчеви панели и алтернативни източници и не на последно място, няма нужда да се връщате, ако сте забравили ютията включена...

4. Щори и завеси. Системите за щори и завеси са лесни за управление, удобни, комфорни и могат да помогнат за икономия на енергия. При добро планиране повишават безопасността на вашият дом.

5. Осветление. умните домове са ярки, цветни вфекти и приятни. Светлината може да бъде приглушена или тонизираща, да бъде свързана с музиката или създава усещането, че има някой в къщи, когато Вие сте далече.

6. Озвучаване и телевизия. Тези системи не може да се опишат. Трябва да ги видите, да ги чуете, да ги почуствате... После няма да можете да си представите, как сте живели без тях!

Умен дом - това не са само изброените системи. Това е тяхното обединение в едно цяло, за да бъде животът Ви по удобен, по-производителен, по-приятен и дори по-икономичен